Tapen

Je kent het wel, die gekleurde tape! Zowel in de sport als in de therapie zijn vele nieuwe toepassingen mogelijk. Niet omdat al die kleurtjes zo mooi zijn, maar juist door de werking ervan.
DPSmassage verschillende soorten tape

Preventief tapen

Door preventief elastisch tapen wordt de functie van je spieren of een gewricht ondersteund en gestimuleerd. Je bewegingsvrijheid wordt daarbij niet beperkt. Dit in tegenstelling tot het klassieke tapen waarbij gewrichten en/of spieren gedeeltelijk worden vastgezet, geïmmobiliseerd.

Sportmassage

Mijn sportmassage is vooral gericht op je spieren en vaak een deelmassage, dus massage van je been, arm, rug, nek of schouder. Ik masseer bij sportmassage steviger dan bij ontspanningsmassage.

Wil je een goede voorbereiding voor een komende wedstrijd? Mijn massage zorgt voor het losmaken van je spieren en voor rust.

Na je wedstrijd zorgt massage voor het verminderen of wegnemen van vermoeidheid en spierpijn. Je herstelproces wordt versneld en ondersteund.

Ontspanningsmassage

Heb je behoefte aan een heerlijke ontspanningsmassage?

Afhankelijk van je wensen en de gekozen locatie kan ik een deelmassage of een totale lichaamsmassage geven. Massage heeft een ontspannend maar tegelijk ook een opwekkend en stimulerend effect.

De stoelmassage is ideaal voor op je werkplek omdat je je kleren gewoon aan kunt houden.

Cadeaubon

Verras eens iemand met een massage-cadeaubon!

DPSmassage cadeaubon

Je kunt deze ophalen en contant betalen, of ik stuur hem op na ontvangst van betaling.

Graag een telefoontje naar
06 51967606 of 0481 375277
of stuur een mail naar info@dpsmassage.nl.

Aangesloten bij NSG

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

DPSmassage NGS logo, branche