Wie ben ik

Ik ben Danny Samson en naast mijn full time baan in de chemie (voeding in de vorm van babymelkpoeder) houd ik mij sinds 2001 bezig met (sport)massage.

In de loop der jaren heb ik aanvullende cursussen gevolgd om mijn kennis met betrekking tot massage te verdiepen en verbreden. De cursussen die ik gevolgd heb zijn:

  • Sportmassage
  • Manuele lymfedrainage
  • Blessure Preventie
  • Bewegings Analyse & Oefen Vormen
  • Stoelmassage
DPSmassage Danny Samson masseur
Deze opleidingen heb ik gevolgd bij, door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) erkende opleidingsinstituten.
Daarnaast heb ik een cursus aromatherapie en de basisopleiding Shiatsu massage gevolgd.

Van begin 2002 tot eind 2005 heb ik voor de KNGU als sportmasseur bij de succesvolle Nijmeegse turnclub GTV de Hazenkamp gewerkt. Daar had ik onder andere Verona van de Leur, Suzanne Harmes (deelnemers Olympische Spelen 2004 en 2008) en Renske Endel onder handen.

Mijn ‘eigen’ sport is badminton. Ook daar word ik als masseur/verzorger regelmatig ingezet bij jeugd en senioren (inter)nationale toernooien die meestal gedurende 2 dagen gespeeld worden. Zelf speel ik al zo’n 40 jaar bij de Badmintonclub Elst. Daarnaast pak ik zo af en toe de racefiets of mountainbike.

Tijdens De Vierdaagse van Nijmegen ben ik ook actief als masseur. Zelf heb ik De Vierdaagse 4 keer (50 km) uitgelopen.